tiistai 11. lokakuuta 2011

Lauran korttihaaste 4: Lehdestä leikattu

   
Ja ohjehan tällä kertaa kuului näin: Voit käyttää sanoma- / aikakausilehteä millä tavalla hyvänsä, kunhan sitä löytyy kortistasi. Sanomalehtipaperi, etenkin tekstiosat ja aikakauslehtien kuvat ovat yksi lempimateriaaleistani kortteilussa, olipa kyse normikokoisista taikka ATC-korteista. Niinpä tämä haaste ei tuottanut liikaa päänvaivaa, päinvastoin - aivan ihana idea ryöppy syntyi, lopputuloksena syksyinen kortti.

Pohjana kraftin värinen kartonki, päällä englanninkielisestä sanomalehdestä novellin pätkä, kello on tulostettu netistä, lintu leima (Grow Gate - Dimension Crafts), 7Gypsies viisari/nuoli sekä sekalaisesta kukkalaatikosta onkimani syksyinen ruska lehti. Teksti leimattu Stampendous! Typewritwer-aakkosleimasimilla.
  
Haaste löytyy täältä.

9 kommenttia:

  1. Kaunis syksyinen teema. Palaset sopivat niin hienosti yhteen :o)

    VastaaPoista
  2. TODELLA kauniisti tehty kortti, tykkään kovasti!

    Suuret kiitokset, kun osallistuit haasteeseen! Laura

    VastaaPoista
  3. Kiitos Marjut, Johanna, emmi ja Laura!

    Huomasin vasta kuvan oton jälkeen, että paperi on hieman eri kohdassa kuin olin alun perin suunnitellut, ja ruska lendelle jää nyt hieman liian vähän tilaa... No, ihan ok noinkin. :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kortti ja tuo lehti antaa pirteän ilmeen.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Raija/A!

    Nuo lehdet ovat kyllä todella ihania. Syksy on lempivuodenaikani ja tekisi mieli laittaa kaikkiin kortteihin noita lehtiä! Harmi kun alkavat loppua jo - taitaa olla vain yksi enää kukkalaatkossani! :( Pitänee siis hankkia lisää!

    VastaaPoista
  6. On kyllä mieleiseni kortti. Ihanat syksyn värit.

    VastaaPoista